Rezervišite event

Želite li organizovati specijalno djevojačko veče za vašu prijateljicu? Ili možda organizovati malo drugačiji ženski izlazak? Proslaviti rođendan na specijalan način? Ili oduševiti vaše poslovne partnerice specijalnim eventom?

Posh Beauty Bar Vam nudi mogućnost organizovanja događaja i proslava u našem prostoru. Event može biti zatvorenog tipa – samo za vaše goste ili poluotvorenog tipa, ovisno o broju gostiju. Za vrijeme eventa vaši gosti će biti usluženi nekim od tretmana iz naše ponude (po vašem ili njihovom izboru).

Ukoliko želite zatvoreni event možemo organizirati i catering koji uključuje pića, kanape bar, tortu i sl. Za vrijeme eventa svirat će muzika po vašoj želji a možemo organizirati i fotografisanje samog eventa. Pustite mašti na volju - mi smo tu da ispunimo vaše želje.

Dovoljno je da popunite formu u nastavku ili nam pošaljete mail na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. s detaljima eventa koji želite i prepustite se uživanju! Naše osoblje će vas kontaktirati za više detalja.

Kontakt forma
1000 preostalo slova